Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/a/3/stalkoekkoek.nl/httpd.www/wp-content/themes/columbus/blueprint/extensions/routing-util.php on line 96

Transport

Wanneer u uw paard of pony wilt laten vervoeren kunt u dat ook door stal Koekkoek laten verzorgen.
Wij verzorgen transportmogelijkheden zowel in het binnenland als naar het buitenland. Het exportklaar maken wordt volledig door ons verzorgd evenals de exportafwikkelingen.
stacks_image_81IMG_0804

Onze ervaren chauffeurs zijn in het bezit van het CCV – vakbekwaamheidscertificaat en hebben ervaring met het exporteren van paarden en pony’s zowel nationaal als internationaal. Naar onze contacten in Nederland, maar ook in Belgie, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italie en Marokko verzorgen wij het transport van maximaal twintig paarden of pony’s.

De vrachtwagen voldoet volledig aan de EU kwaliteitseisen. Dit houdt in dat de vrachtwagen compleet is uitgerust met de hedendaagse voorzieningen, waaronder watervoorziening, temperatuuruitrusting, camerabewaking, GPS en GPRS. De GPRS is ondergebracht bij http://www.trasec.eu/
Door de goede verzorging tijdens het transport wordt uw paard of pony in goede conditie afgeleverd op de plaats van bestemming.