Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/a/3/stalkoekkoek.nl/httpd.www/wp-content/themes/columbus/blueprint/extensions/routing-util.php on line 96

Handel

Wanneer u op zoek bent naar een paard of pony bent u bij Stal Koekkoek ook op het juiste adres. Op basis van jarenlange ervaring kunnen wij optreden als commissionair in het zoeken en aanschaffen van uw paard of pony. Wij hebben goede contacten in zowel Nederland als in het buitenland. Vele paarden en pony’s hebben door onze bemiddeling een nieuwe eigenaar gevonden.Uw persoonlijk vervoer en verblijf tijdens het zoeken naar een kwaliteitspaard of pony wordt desgewenst volledig voor u verzorgd. Ook wordt de afwikkeling volledig door ons afgewerkt. Wanneer u uw paard of pony wilt transporteren kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Zowel in het binnenland als naar het buitenland verzorgen wij het transport, kijkt u daarvoor bij Transport op deze website.

DSC_0224

Wij zijn ook altijd op zoek naar fijn gereden paarden en pony’s. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.